A Szent Imre Napokon jártunk


Iskolánk tanulói is részt vettek a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Gimnázium iskolanapjai keretében kiírt versenyeken és pályázatokon. A mikszáthos diákok ebben az évben is szép sikereket értek el.

A versmondó versenyen Oláh Kevin 12. v osztályos tanulónk 2. helyezést ért el, Bakos Regina 9. kv osztályos diákunk pedig különdíjat kapott. Ugyancsak szépen szerepelt Rózsa Hanna Réka 10.p-s tanulónk, aki a versmondás mellett a képzőművészeti pályázaton is részt vett, ahol megosztott első helyezést ért el Varga Viviennel / 11. pv osztály/.

Versmondóink és ifjú képzőművészeink felkészítő tanára Nagy Anikó tanárnő volt.

A darts versenyen Kalmár Sára 14. d osztályos diákunk legjobb női versenyzőként 3. helyezést ért el.

A kreatív történelmi pályázatra Sinkó Enikő 10. p osztályos tanulónk készített egy, Szent István Intelmeinek aktualizált változatát bemutató „kódexlapot”, amiért elismerő oklevélben részesült.

A Szent Imre és kora elnevezésű műveltségi csapatversenyen ( az Árpád-kor kultúrája, kiemelkedő uralkodói, szentjei, építészeti emlékei és nyelvemlékei) a 9.gp osztályos tanulóinkból álló csapatunk – Magyar Panna, Nándori Lara, Chikán Máté – remek versenyzéssel a 2. helyezést érte el.

A történelmi és műveltségi versenyekre felkészítő tanár Bellér Annamária volt.

Minden díjazottnak és résztvevőnek gratulálunk és köszönjük, hogy képviseltétek iskolánkat ezeken a színvonalas versenyeken! 😊